Ercan Havalimanı Rent a Car

Her yıl yüzlerce yerli ve yabancı turist Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin doğal, kültürel ve tarihi güzelliklerini keşfetmek için gelmektedir. Bu güzel adayı özgüce gezebilmek, doyasıya dolaşmanın en kolay ve ekonomik yolu ise Ercan Havalimanı Rent a Car hizmeti almaktır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin en kaliteli ve en iyi rent a car ı ise Tuğdem Rent a Car olarak sizlere hizmet sunuyoruz. Özellikle hava yolu ile gelen yerli ve yabancı turistlerin tek varış noktası Ercan havaalanıdır. Gerek Havaalanını transferleriniz için gerekse de adanın güzelliklerini keşfetmek için Ercan havalimanında bulunan merkezimizden kolaylıkla istediğiniz model ve markada, istediğiniz lükste aracı kolaylıkla ve ekonomik olarak kiralamanız mümkün.

Ercan Havalimanı Rent A Car

Tuğdem Rent a Car’ın araç teslimat merkezi havalimanı otoparkında olup, ayrıca girne’de de ofisimiz bulunmaktadır. Bu sayede Ercan havaalanına iner inmez, hemen güler yüzlü müşteri temsilcilerimizle irtibata geçerek kolaylık araç kiralamanız mümkündür. Uzman kadromuz siz değerli konuklarımıza en iyi hizmeti en uygun şartlarda sunmaktadır. Hatta firmamız ile irtibata geçmeniz halinde siz daha Ercan havaalanına inmeden kiraladığınız araç havaalanında kullanıma uygun olarak hazır edilmektedir. Müşterilerimize havaalanına ücretsiz teslimat hizmeti bulunmaktadır. Kiralanan aracın Havaalanına teslim ve iadesi konusunda ekstra ücret talep edilmemektedir. Ayrıca Ercan havaalanı rent a car olarak Kıbrıs genelinde haftanın her günü 24 saat en uygun şartlarla araç kiralama hizmeti verilmektedir. Araç kiralamak Ercan havaalanını rent a car sayesinde çok kolay. Böylece hiç vakit kaybetmeden kiraladığınız araca binip Kıbrıs’ ı gezmeğe başlayabilirsiniz.

Ercan Havalimanı Rent A Car Fiyatları

Ercan havaalanı rent a car uzman kadrosu ve çok çeşitli araçlar ile en iyi hizmeti siz yerli ve yabancı konuklarımıza sunmaktadır. Firmamız sadece araç tedarik mantığıyla hareket etmeyip, müşteri memnuniyetini ön planda tutan, bir firmadır. Firmamız, filosunda bulunan son model ve lüks araçlarla, Kıbrıs içerisindeki seyahatlerinizde kalite ve konforu yaşamanızı sağlamaktadır. Ercan havaalanı rent a car, Kuzey Kıbrıs’ta bulanan diğer hiçbir rent a car firmalarının filolarında bulunmayan en lüks araçlar ile hizmet vermektedir. Araç kiralama sektöründe Kıbrıs’ın bir numarası olan firmamızın filosunda bulunan tüm araçlar yeni model, bakımlı ve konforludur.

Tüm araçlarımız otomatik vites olup kiralayanlara kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Ayrıca araçlarda bulunan İngiliz usulü denilen muafiyetli sigorta ile güvenli seyahat etmeniz sağlanmaktadır. Araçlarımızın tümü son model ve bakımlı olup, yolculuklarınızı sorunsuz bir şekilde yapabilmeniz için hizmet vermekteyiz. Filomuzda ekonomik Arcalardan lüks araçlara kadar istediğiniz her tür ve model de aracı bulmanız mümkündür. Kaliteli uzman kadro ile son model araçlardan araç filomuz ile siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaktayız.

Menü
WhatsApp Bize Yazın!