Kıbrıs Oto Kiralama

Kıbrıs’ın ılıman ikliminde iş ya da gezi amaçlı gelip de her yerini iyice gezmeden olmaz. Bu bakımdan kaliteli vakit geçirmek için oto kiralama hizmetinden yararlanmanız şarttır. Kıbrıs’ta ulaşım pahalıdır ve bu yüzden bütün paranızı ulaşıma harcamamak istiyorsanız mutlaka bir araç kiralamanız gerekir. Kıbrıs Oto Kiralama hem daha uygun fiyatla hem de daha rahat ulaşım yapmanızı sağlar.

Kıbrıs Oto Kiralama

Firmamız Kıbrıs oto kiralama konusunda rakiplerine son model ve otomatik araçlarıyla fark atmaktadır. Kıbrıs’taki tek hava limanı merkezli transfer hizmeti veren firmamızda araç kiraladığınızda, uçaktan iner inmez sizi karşılayacak olan ekip üyemiz otoparkta aracınızı size teslim etmektedir. Filomuzda bulunan araçların hepsi yenidir ve otomatik viteslidir. Kullanım konforunuz için her şeyi düşünen firmamızı seyahatinizden önce arayarak istediğiniz aracın uygun olup olmadığı konusunda bilgi almanız gerekir. Hiç bir şekilde gecikme yaşanmadan, hava limanına sizden önce giden aracınız, uçaktan indiğinizde otoparka sizi bekliyor olacaktır.

Kıbrıs Oto Kiralama Fiyatları

Kıbrıs oto kiralama hizmeti almadan kolay gezebileceğiniz bir yer değildir. Her bir köşesini keşfederek keyifli bir tatil yapmak istediğinizde araç kiralayarak konforlu bir seyahat yaşamanız mümkün olmaktadır. İş amaçlı gezilerde de Kıbrıs oto kiralama hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Ekip olarak da geldiğinizde travego araçlarla kaliteli ulaşım sağlayan filomuz Kıbrıs’ın en büyük filosuna sahiptir. Dilerseniz limuzin dahi kiralama imkânına sahip olacağınız firmamız, birçok kişinin tartışmasız tercih ettiği tek firma olma güvenini kazanmıştır. Müşterilerimizin memnuniyetini ön planda tutan bakış açımız, son model araçlarla kendinizi evinizde hissetmenizi sağlamaktadır. Hiç bir aksilikle karşılaşmanızın söz konusu dahi olmayacağı firmamız, yıllardır bu işi yapan güvenilir bir şirkettir.

Dilerseniz hava alanı transfer ya da taksi hizmetlerinden de faydalanabileceğiniz şirketimiz bünyesinde son model araçlarla grup ya da bireysel ulaşım ihtiyacınız için hizmet vermekteyiz. Kıbrıs oto kiralama firmaları arasında en güçlü filoya, kaliteli araçlara ve limuzine sahip olan tek firmayız. Bu ayrıcalığı tüm Kıbrıs ziyaretçilerine yaşatmak için hizmet vermeye devam ediyoruz.

Neden Bizi Tercih Etmelisiniz?

Firmamız yıllardır rent a car ve hava limanı karşılama konusunda tecrübeli ve deneyimli bir firmadır. Bu tecrübesi ve güveniyle son model araçları barındıran ve en güçlü filoya sahip olma ayrıcalığı olan firmamız, araç ihtiyaçlarınızı en hızlı şekilde karşılamaktadır. Güler yüzlü ve müşteri memnuniyeti odaklı ekibimizle hava limanına uçağınız indiği an, aracınızın otoparkta sizi beklediğine emin oluyorsunuz. Bu güven sizin ulaşımla ilgili kafanızdaki soruları ortadan kaldırıyor ve ulaşım masraflarınızı yarı yarıya azaltmış oluyorsunuz.

Ekibimizin grup gezileri için de sadece bizim filomuzda bulunan travego, son model setralar ve diğer üst model araçlarımız filomuzda bulunmaktadır. Bireysel ya da grup gezilerinizde ulaşım sorununuzu sorun olmaktan çıkaran firmamızı seyahatinizden bir kaç gün önce arayarak, bilgilendirmeniz hizmetinizi eksiksiz sağlayabilmemiz için yeterlidir.

Menü
WhatsApp Bize Yazın!